Myyntisaaga järjestää kohtaamisia

Tutustu tapaamme toimia ja ota yhteyttä

Mikä on Myyntisaagan tarina?

Alussa vuonna 2013 oli eräs yritys, joka kipeästi tarvitsi asiakkaita. Oli myös kipeästi töitä tarvitseva nainen, joka rakasti ihmisten kohtaamista. Kun tarve ja osaaminen kohtasivat, syntyi tarina kohtaamisia järjestävästä Myyntisaagasta.

Tarina jatkuu vahvana, koska asiakkaita tarvitsevia yrityksiä on edelleen paljon. Ja onneksi on edelleen myös niitä ihmisiä, jotka etsivät töitä ja rakastavat kohtaamisia.

Myyntisaaga haluaa laittaa hyvän  liikkeelle tarjoamalla työtä, järjestämällä kohtaamisia ja ratkaisemalla kuluttajien tarpeita.

Tänään jatkamme kiitollisina Myyntisaagan tarinaa jo 25 ammattilaisen voimin.

MISSIO: Myyntisaagan missiona on tehostaa suomalaisten myyjien työtä ja tuplata heidän myyntituloksensa.

VISIO: Myyntisaaga tunnetaan Suomen ammattitaitoisimpana ja laadukkaimpana asiakaskohtaamisten järjestelijänä ja sopijana.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Rehellisyys on luottamuksellisen toiminnan lähtökohta. Teemme sen mitä lupaamme ja samaa odotamme yhteistyökumppaneiltamme ja asiakkailtamme.

Oikeudenmukaisuus edellyttää että kohtelemme kaikkia työntekijöitämme ja asiakkaitamme kunnioittavasti ja tasapuolisesti.  Pidämme kiinni sopimuksista ja pyrimme työssämme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Tasa-arvoisuus tarkoittaa tasa-arvoa eri sukupuolten, eri-ikäisten ja erilaisessa yhteiskunnallisessa olevien ihmisten välillä. Tämä on lähtökohtana henkilöstöpolitiikassamme, asiakassuhteissamme sekä kaikissa kohtaamistilanteissa.

Kannattavuus on olennainen osa liiketoimintaamme. Tuottamamme palvelun tulee olla kannattavaa sekä asiakasyrityksillemme että myös meille. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja tehostamaan työskentelytapojamme.

Tutustu palveluihimme

Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä


Lisää kokemuksia