Myyntisaaga järjestää kohtaamisia

Tutustu tapaamme toimia ja ota yhteyttä

Mikä on Myyntisaagan tarina?

Alussa vuonna 2013 oli eräs yritys, joka kipeästi tarvitsi asiakkaita. Oli myös kipeästi töitä tarvitseva nainen, joka rakasti ihmisten kohtaamista. Kun tarve ja osaaminen kohtasivat, syntyi tarina kohtaamisia järjestävästä Myyntisaagasta.

Tarina jatkuu vahvana, koska asiakkaita tarvitsevia yrityksiä on edelleen paljon. Ja onneksi on edelleen myös niitä ihmisiä, jotka etsivät töitä ja rakastavat kohtaamisia.

Myyntisaaga haluaa laittaa hyvän  liikkeelle tarjoamalla työtä, järjestämällä kohtaamisia ja ratkaisemalla kuluttajien tarpeita.

Tänään jatkamme kiitollisina Myyntisaagan tarinaa jo 25 ammattilaisen voimin.

MISSIO: Myyntisaagan missiona on tehostaa suomalaisten myyjien työtä ja tuplata heidän myyntituloksensa.

VISIO: Myyntisaaga tunnetaan Suomen ammattitaitoisimpana ja laadukkaimpana asiakaskohtaamisten järjestelijänä ja sopijana.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Rehellisyys on luottamuksellisen toiminnan lähtökohta. Teemme sen mitä lupaamme ja samaa odotamme yhteistyökumppaneiltamme ja asiakkailtamme.

Oikeudenmukaisuus edellyttää että kohtelemme kaikkia työntekijöitämme ja asiakkaitamme kunnioittavasti ja tasapuolisesti.  Pidämme kiinni sopimuksista ja pyrimme työssämme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Tasa-arvoisuus tarkoittaa tasa-arvoa eri sukupuolten, eri-ikäisten ja erilaisessa yhteiskunnallisessa olevien ihmisten välillä. Tämä on lähtökohtana henkilöstöpolitiikassamme, asiakassuhteissamme sekä kaikissa kohtaamistilanteissa.

Kannattavuus on olennainen osa liiketoimintaamme. Tuottamamme palvelun tulee olla kannattavaa sekä asiakasyrityksillemme että myös meille. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja tehostamaan työskentelytapojamme.

Tutustu palveluihimme

Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Antti Lahti, Lämpöpartio
“Myyntisaaga poikkeaa muista ammattitaitoisella ja aktiivisella otteellaan. Myyntisaagan toiminnassa näkyy kokemus ja asiakastapaamisten laadusta pidetään kiinni tinkimättä. Tiivis yhteistyö asiakashankkijan ja myyjän välillä on mahdollista, Myyntisaagan koko henkilöstöllä on kasvot. Suosittelen Myyntisaagan kohtaamisosaamista kaikille asiakaskäyntejä tarvitseville eli minkä tahansa alan yritykselle, jonka elinkeino on kiinni asiakastapaamisista.” Antti Lahti, Lämpöpartio Oy
Ville Hänninen, Lujahormi
“Parasta yhteistyössä on helppous ja varmuus. Myyntisaaga pystyy huolehtimaan siitä, että edustajamme saavat keskittyä päivästä toiseen olennaiseen: asiakkaiden palvelemiseen. Yhteistyö ei vaadi toimiakseen meiltä liikaa ajallisia resursseja tai ylimääräistä valvontaa. Jos yritykselläsi on myyntiosaamista, kiinnostava tuote ja haluat pitää toimitusprosessin laadukkaana asiakashankinnasta alkaen, niin Myyntisaaga on sopiva kumppani. Suosittelen vilpittömästi.” Ville Hänninen, Lujahormi Oy

Lisää kokemuksia