Yritys

Myyntisaaga Oy – Asiakashankintapalvelun tuottajasta asiakashankinnan asiantuntijaksi

Myyntisaaga Oy on vuonna 2013 perustettu perheyritys. Jo perustamisvaiheessa yrityksen aputoiminimeksi rekisteröitiin Koulutussaaga. Ajatus myyjien valmentamisesta kiehtoi, mutta osaamista haluttiin ensin vahvistaa käytännön harjoittelulla, joka venyi viiden vuoden mittaiseksi.

Myyntisaaga tuotti uusasiakashankintapalvelua vuosina 2013-2018 lähes sadalle yritykselle, jotka harjoittivat korjausrakentamista kuluttajamarkkinassa. Vuonna 2017 Myyntisaagan liikevaihto oli hieman yli miljoona euroa ja liiketoiminta kannattavaa.

Syyskuussa 2018 liiketoiminnan painopisteeksi valittiin – vihdoin viimein – asiakashankintapalvelun tuottamisen sijaan asiakashankintavalmennukset. Asiakaskohderyhmäksi valikoitui luonnollisesti yritysten kuluttajamyyjät sekä asiakashankintayksiköiden vetäjät ja asiakashankkijat.

”Meillä on paljon osaamista puhelimitse tehtävän asiakashankinnan toteuttamisesta ja johtamisesta, ja nyt tätä voidaan hyödyntää entistä paremmin asiakasyritystemme hyväksi,” Myyntisaagan perustaja ja toimitusjohtaja Susanna Piilonen, 35, toteaa.

”Kaupallisimmat tapaamiset ovat usein myyjien itsensä sopimia. Tavoitteenamme on saada kuluttajamyyjät oivaltamaan, kuinka valtava potentiaali heissä on. Useimmat myyjät kykenevät kehittymään todella tehokkaiksi ja tuloksekkaiksi asiakashankinnan tekijöiksi suhteellisen pienellä koulutuspanoksella. Ja tietysti soittelu on mukavampaa, kun tekemisen kaava on selvillä ja onnistumisia tulee.”

 

YHTEYSTIEDOT

Susanna Piilonen

Myyntisaaga Oy

045 116 8696

susanna.piilonen@myyntisaaga.fi