Lisää laadukkaampia tapaamisia – lisää myyntiä

Otamme täyden vastuun asiakashankinnasta tai valmennamme teitä asiakashankinnassa

Asiakashankinta – myyntitapaamisia myyjille

Valmiiksi sovitut asiakastapaamiset helpottavat ja tehostavat myyjiesi työtä. Hyvän myyjän työaika kannattaa käyttää myyntityöhön eikä puhelinnumeroiden etsimiseen. Yhteistyö alan ammattilaisten kanssa myös alentaa asiakashankinnan kustannuksia.

Valmiiksi sovitut tapaamiset myös kiinnostavat hyviä myyjiä, jolloin rekrytointi helpottuu. Myyntisaagan kanssa yhteistyössä laaditut laatukriteerit varmistavat, että hankitut myyntikäynnit ovat juuri niitä potentiaalisimpia.

Yhteistyömme yrityksesi kanssa on jatkuvaa kumppanuutta ja kiinnostusta yhteisestä menestyksestä. Sen aikana opimme toisiltamme, kehitämme yhdessä menetelmiämme ja lisäämme asiakasymmärrystä.

Pyydä meiltä maksuton ehdotus yhteistyön sisällöstä ja kustannuksista!

Valmennukset – asiakashankintaosaamista myyjille

Osa yrityksistä ja myyjistä haluaa edelleen itse sopia myyntitapaamiset. Silloinkin Myyntisaaga voi auttaa ja tarjota yrityksellesi hyviä neuvoja ja osaamista.

Valmennuksessa opetetaan käytännönläheisesti miten asiakashankintaa tehdään sekä mikä toimii ja mikä ei. Harjoitusleirillä soitamme oikeita asiakaspuheluja ja poistamme myyjiltä luurikammoa.

Koulutuksen aikana rakennamme myyjillesi myyntispiikin rungon, joka helpottaa erityisesti aloittelevan myyjän asiakashankintaa. Pakettiin kuuluu myös asiakashankinnan konsultointia, kokemusten jakamista ja henkilökohtaista neuvontaa/ohjausta.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään sopiva koulutussisältö yrityksesi tarpeiden mukaan!

Haluatko maksuttoman konsultoinnin asiakashankinnasta?

“Tiedätkö yrityksesi asiakashankinnan kaikki kustannukset? Oletko koskaan laskenut toiminnan kannattavuutta tai sen tehokkuutta?

Jos haluat tehdä yrityksesi  asiakashankintaa järkevämmin, tehokkaammin ja edullisemmin, niin tiedän voivani auttaa.  Siksipä ehdotan, että tapaisimme ja laatisimme yrityksellesi  asiakashankintastrategian.  Teen tämän työvaiheen ihan ilmaiseksi, koska haluamme päästä auttamaan yritystäsi menestymään entistä paremmin.

Ota siis yhteyttä ja sovi tapaaminen pian. “
Terveisin
Susanna Piilonen
toimitusjohtaja
045 1168 696 (Susanna)