Ajankohtaista

Avoimia työpaikkoja tarjolla:

Avoimia työpaikkoja tarjolla
Myyntisaaga on hyvä työpaikka - myös sinulle?
Etsimme lisää osaavia tekijöitä työyhteisöömme Myyntisaagaan. Meitä yhdistää avoin ja utelias mieli sekä ehdoton palveluasenne, joita työssämme tarvitaan. Monella meistä on myös aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä.

Työtämme on ihmisten kohtaaminen puhelimitse, eli sovimme tapaamisia Myyntisaagan asiakasyritysten myyjille. Tiimimme työskentelee Jyväskylässä, Ylistönmäen toimipisteessä.

Työ on positiivisella tavalla tuloshakuista. Palkkaus on kilpailukykyinen kuukausipalkka ja lisäansioita voi saavuttaa omaa osaamistaan kehittämällä.  Toimistomme välittömässä läheisyydessä on paljon maksutonta parkkitilaa ja Ohjelmakaaren kuntosali saunoineen on myös vapaasti käytettävissämme.

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä Jouniin, p. 040 5072 556 tai sähköpostilla jouni.osterberg@myyntisaaga.fi

Laajennetut toimitilat otettu käyttöön Ylistönmäellä – tervetuloa tutustumaan!:

Laajennetut toimitilat otettu käyttöön Ylistönmäellä – tervetuloa tutustumaan!

Myyntisaagan kasvu jatkuu vahvana ja tarvitsimme lisää tilaa. Maaliskuun 2017 aikana olemme rakentaneet työntekijöillemme uusia työpisteitä seinän takana olleeseen tyhjään toimistotilaan. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja laajennettuihin tiloihimme osoitteessa Ylistönmäentie 31 b, 2. krs.